tag:blogger.com,1999:blog-14061121.post112574080208003776..comments2023-06-30T12:30:17.595+02:00Comments on Rostad mandel och ruccola: Kalvkotlett med vallmopolenta, vitlöksspenat och salviasåsPiahttp://www.blogger.com/profile/01018510205475821143noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-14061121.post-1125820132371510562005-09-04T09:48:00.000+02:002005-09-04T09:48:00.000+02:00Ja, faktiskt så slipper man en del av blodsockersv...Ja, faktiskt så slipper man en del av blodsockersvängningarna men inte helt. Jag kan fortfarande bli riktigt vresig när jag är hungrig. <BR/><BR/>Det som är bra är att sockersuget minskar. Nuförtiden kan jag bli bjuden på en god smulpaj och tacka nej. Det var en omöjlighet förut.<BR/><BR/>Fisk, gärna fet fisk som lax, och baljväxter är ju väldigt bra GI-mässigt!<BR/><BR/>Polenta, som vi åt i fredags, är inte bra men även om jag åt det så har inte mitt sockersug ökat direkt. Igår åt vi hemmagjorda pizzor. Hm.....Piahttps://www.blogger.com/profile/01018510205475821143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14061121.post-1125747965924646262005-09-03T13:46:00.000+02:002005-09-03T13:46:00.000+02:00Det här med GI verkar lite intressant. Slipper man...Det här med GI verkar lite intressant. Slipper man blodsockersvängningarna? Jag blir alltid lite lynnig i hungrigt tillstånd... Men vegetarisk GI-mat då? Finns det? Jag tycker bara att det verkar handla om kött hela tiden...Anonymousnoreply@blogger.com