Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, oktober 02, 2011
Kantarellmackor
Igår kväll åt vi kantarellmackor. Höstigt men ändå somrigt, i den härliga sensommarvärmen. Tänk att fortfarande kunna sitta ute och äta.
Jag stekte delade kantareller i smör tillsammans med finhackad shalottenlök. När svampen hade sugit in det mesta av vätskan la jag i ytterligare en klick smör och strax därpå några msk crème fraiche, lite torkad timjan och lite färsk, salt och peppar.
Jag serverade röran på färskt surdegsbröd och med hackad söt tomat på toppen.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar