Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
fredag, januari 02, 2015
Grönsaksbullar med rödbetor, morot och parmesan
Nytt år och nyttig mat! Emellanåt iallafall. Det här grönsaksbullarna gjorde jag år 2014, dock, när jag hade lite överblivet ris i kylen.
Skala och riv två stora rödbetor. Skala och hacka en morot. Blanda med 3 dl kokt ris, rivet skal från en citron, 1-2 dl riven parmesanost, ett ägg, salt och peppar. Rulla till bollar, strö över sesamfrön och stek på medelvärme.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar