Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
måndag, april 15, 2013
Skivade polkabetor i lag, smaksatta med mynta
I helgen gjorde jag skivade polkabetor i lag, smaksatta med mynta. En fin smakkombination.
Jag skivade helt enkelt skalade polkabetor tunt med en mandolin och varvade betorna med färska myntablad på en tallrik. Över dem hällde jag sedan en lag gjord på en del ättika, två delar strösocker och tre delar vatten. Betorna fick dra en stund före servering.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar