Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens.
Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola.
Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, augusti 31, 2008
Bakad brie
Häromkvällen bakade vi en hel brie täckt med soltorkade tomater, färsk oregano, hackad salladslök, cocktailtomater, salt och nymald svartpeppar. Mmm - ett härligt alternativ till ostfondue.
4 kommentarer:
Mmm, det både ser och låter jättegott! Åt ni det som förrätt, tilltugg eller vad?
Vi åt det som enkel middag tillsammans med lite parmaskinka, salami, oliver etc och rött vin. Bakad brie skulle passa bra på ett buffetbord.
underbar blogg=)
Tack, Anna! :-))
Skicka en kommentar