Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
lördag, januari 07, 2012
Sallad med sojabönor och sesamfrön
Jag har upptäckt sojabönorna i frysdisken. ICA har skalade med fint tuggmotstånd.
Häromdagen gjorde jag en sallad med sojabönor och sesamfrön. Jag sköljde de frysta bönorna i kallt vatten några minuter, blandade dem med rostade sesamfrön, hackade cocktailtomater, hackad skalad och urkärnad gurka, lite avokadoolja, en gnutta sesamolja, citronsaft, salt och peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Sojabönorna ser verkligen smaskiga ut. Jag ska absolut köpa för gröna bönor är TOPPEN!
Ja, det är så "go stuns" i dem. ICAs emadamebönor är också väldigt goda, tycker jag. Hastigt kokta och serverade med lite olivolja, havssalt och eventuellt cayennepeppar.
Skicka en kommentar