Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, mars 18, 2012
Bönsallad med oxfilé
Fördelen med att spara en bit av oxfilén vid fredagsmiddagen är att den blir perfekt till en lyxig lördagslunch - bönsallad med oxfilé!
Jag stekte hackad squash tillsammans med lite citronolja, bitar av färsk ingefära och gröna sojabönor. Sedan blandade jag röran med klyftade cocktailtomater, finhackad rödlök, citronsaft, salt, peppar och ytterligare citronolja. På toppen skivor av oxfilé.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Smart idé! Jag brukar spara en bit lyxigt nötkött till en thailändsk sallad dagen efter. Också gott...
Skicka en kommentar