Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens.
Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola.
Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, november 18, 2007
Kalvfilé med blandad svamp, sallad och salviasås
I fredags åt vi kalvfilé med blandad svamp, sallad och salviasås.
Salviasåsen gjorde jag på lätt crème fraiche, rivet citronskal och färsk salvia. Salladen bestod av salladsmix, cocktailtomater, sojabönor, svarta oliver, balsamvinäger och olja.
2 kommentarer:
Jisses vad gott det ser ut!! Kalvfilé äter man inte varje dag.
Ja, kalvfilé är inte så dumt. Lite som oxfilé, tycker jag, fast mer "fintrådigt". Hm, svårt att förklara vad jag menar.
Skicka en kommentar