Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, mars 11, 2012
Krämig getostspaghetti med ugnsbakade tomater
Häromdagen gjorde jag en krämig getostspaghetti med ugnsbakade tomater.
Jag bakade halverade cocktailtomater i 100-gradig ugn tillsammans med hackad vitlök, havssalt och olivolja ca en timme. Jag värmde crème fraiche och smulad getost i en kastrull, saltade och pepprade. Sedan serverade jag nykokt spaghetti med getostkrämen, tomaterna, finhackad salladslök och skållade rostade mandlar. Enkelt och riktigt gott!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Måste jag prova!
Skicka en kommentar