Blanda 1 dl nyponskalsmjöl, 1 dl bovetemjöl (eller quinoamjöl), 1 krm örtsalt, 2 tsk bakpulver, 2 msk fiberhusk och 1/2 krm kanel i en bunke. Rör ner 3 ägg, 1 dl mjölk, 1 tsk honung och 2 msk olivolja och blanda noga. Låt stå i 5 minuter. Fukta händerna med kallt vatten och forma fem runda bollar. Lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och garnera med solrosfrön. Grädda i 180-gradig ugn 25-30 minuter.
Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Verkar goda och enkla att göra. Jag testar. Tack för tipset!
Skicka en kommentar