Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
torsdag, maj 29, 2014
Tomatsardellsås och tagliatelle
Igår kväll åt vi tomatsardellsås tillsammans med Paolo Robertos färska tagliatelle, en enkel rätt med massor av umami.
Fräs en liten hackad lök (gul eller röd) tillsammans med två hackade vitlöksklyftor på medelvärme i olja. Fyll på med två burkar krossade tomater, hackade kapris, hackade sardeller (mängd efter smak, vi tog hela burken), spadet från sardellerna och hackade svarta oliver. Låt puttra en stund, gärna en halvtimme. Garnera med hackad bladpersilja.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar