Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
tisdag, juli 08, 2014
Melon- och fetaostsallad
Som tillbehör till grillade revbensspjäll åt vi nyligen melon- och fetaostsallad. När man äter revbensspjäll känns plötsligt alla tillbehör onödiga, men den här salladen gick faktiskt åt den också.
Enkelt och lätt - jag skar både honungsmelon och fetaost i kuber, som jag la upp på ett fat tillsammans med hackade salta mandlar, chilifrukt och mynta. Över fatet hällde jag sedan en dressing gjord på olivolja och citronsaft.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar