måndag, augusti 13, 2007

Slut på semestern


Idag började Magnus jobba, så nu är det slut på vår semester, även om jag fortfarande är mammaledig. Vi gjorde lite småresor när vi var lediga. Förra veckan var vi i Varberg och Mölle. I Varberg blev det avslappnande asiatiskt spa och picknick ute på klipporna. I Mölle njöt vi av den härliga havsutsikten från balkongen och av den mycket goda maten på hotellet.

Iza har tagit rejäla språng i sin utveckling under semestern. Nu kryper hon omkring och ibland ställer hon sig upp själv vid exempelvis leksakslådan. Det är lite vingligt, men hon är envis. Hon vinkar glatt till alla hon möter och skrattar så att hennes två små tänder syns i underkäken.

6 kommentarer:

Sara sa...

Mölle är kanonfint, ett av mina favoritställen !

Noorah sa...

Åh, vad det låter härligt! Det ser härligt ut också (fantastiskt fin klänning Iza har förresten...).
Vi skulle också bott i Mölle men allt var ju uppbokat. Var bodde ni?
Spa låter ju inte heller så dumt. Det skulle man behöva efter den här pärsen (uppsatsen). Vad gjorde du/ni för behandlingar?
Ja, det har hänt mycket med Iza. Det ska bli kul att få se henne (och dig, naturligtvis) igen.
Kram N.

Anonym sa...

Ni måste ha haft en fin semester.
Vad lilla Iza är fin. Vi längtar
efter henne.
Mamma

Pia sa...

Ja, Sara, Mölle är verkligen fint. För ett par år sedan var vi där en fin februarihelg och det var faktiskt också härligt.

Pia sa...

Ja, visst är klänningen fin, Noorah! :-)

Egentligen skulle vi ha bott på Varbergs stadshotell tre nätter, men vi tyckte att det räckte med två. Så en dag i förväg fick vi ett fint rum på Grand Hotell i Mölle. Det låter som att vi hade tur!

Vi gjorde inga behandlingar, men de hade bland annat en stor pool med olika jetstrålar och en 40-gradig pool med utsikt över havet.

Lycka till med opponeringen, Noorah! Det ska bli jättekul att ses!

Pia sa...

Nu är det bara fyra dagar kvar tills ni får träffa Iza, mamma! :-)