Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
söndag, november 19, 2006
Lammracks med ugnsstekta rotfrukter och tzatziki
Igår kväll åt vi lammracks med ugnsstekta rotfrukter och tzatziki. Lammet hade vi marinerat i kinesisk soja, vitlök, lite olivolja och färsk timjan. Till detta åt vi bitar av potatis, palsternacka och kålrot som stekts på hög ugnsvärme tillsammans med olivolja, färsk timjan, salt, peppar och rivet citronskal. Tzatzikin gjorde vi på en halv liter avrunnen yoghurt, två pressade vitlöksklyftor, lite citronsaft, en halv riven gurka som saltats och kramats ur samt salt och peppar.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Det var nog som Magnus sa; bebisen har det för bra där i magen med all lyxmat och stannar gärna ett tag till...
I can't read the entry but the photo looks super delicious! :)
Ari (Baking and Books)
Skicka en kommentar