Detta är en blogg om god mat med det där lilla extra! En spännande smakkombination. En härlig doft som sprids i köket. En ny ingrediens. Visst är det inspirerande att upptäcka nya smaker! Quinoa. Kanelte. Tamarisoja. Kryddost med kummin och nejlika. Rostad mandel och ruccola. Du hittar mig även på Instagram (piakwall) och Pinterest (Pia Wall)
lördag, juli 08, 2006
Puylinser med champinjoner och sparris
Till lunch idag åt jag puylinser med champinjoner och sparris.
Jag lät gröna små puylinser koka i vatten tillsammans med ett par matskedar tamarisoja och en klick smör. Sparrisen fick koka lätt några minuter och sedan stekte jag den i olja tillsammans med skivade champinjoner, hackad lök och en hackad vitlöksklyfta. Precis före servering strödde jag på havssalt och pressade lite citron över rätten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Du vet väl att Risentas små linser i princip är samma som Puylinser - och mycket billigare dessutom - endast 15 kr för en påse!
Tack för tipset!
Skicka en kommentar